FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Rambursari si returnari Produse Natural Bee

Rambursări și returnări

INFORMATII GENERALE

Stimati clienti, conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie urmatorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii de pe site-ul nostru.

Retururile se vor face conform legilor in vigoare. Va invitam sa cititi cu atentie, conditiile legale si procedura de retur explicata pe larg:

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati (de ex. nu puteti returna produse murdare sau deja utilizate). Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Prin urmare, dorim sa multumim toti clientii. Stim ca acest țel este greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care, dintr-un motiv sau altul, doresc sa returneze produsele.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila, atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsul.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Produsele returnate, cat si ambalajul lor (de exemplu cutiile/saculetii de plastic/pungutele in care au fost ambalate, folia de bule pentru protectia produselor/etichete) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii, fara urme de deodorant, neparfumate. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina etichetele intacte ale produselor. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a face returul, dar nu mai devreme de data la care am receptionat returul de la dvs, prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. in formularul de mai jos.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza primirea acestuia si de a-l expedia inapoi clientului pe cheltuiala acestuia.
In cazul in care produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, incluzand ambalajele, se ramburseaza 100% din valoarea produsului.

Observatii generale:

Vă recomandăm Fan Courier, Urgent Cargus, Nemo Express, Sameday Courier, DPD, aceștia lucrând și livrând coletele foarte bine. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile aferente. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate.

Sunt exceptate, conform legii, de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

Produse si Bunuri sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

Produse si Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

Produse si Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

Produse si Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

Produse si Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.

FORMULAR RETUR PRODUSE:

TOP